Despre noi

Școala auto „DELCO” este situată in municipiul Chișinău, sectorul Rîșcani, str. Matei Basarab 14, în incinta liceului „Matei Basarab”. Genul de activitateInstruirea conducătorilor de autvehicule, categoria „B” (şcoală auto)”. Certificat de evaluare externă a calității (acreditare) FC nr. 0001-19 din 20 mai 2019. Programele de studii ale școlii noastre au fost acreditate de către Ministerul Educației și Cercetării al RM prin ordinul nr. 17 din 10.01.2018 pe o perioadă de cinci ani (foto în galeria foto).

Școala auto „DELCO” vă ofera posibilitatea de a studia un curs calitativ de instruire auto, categoria „B” la un preț accesibil. Școala dispune de sală de studii cu aier condiționat și mobilier nou, dotată cu baza tehnico-material-didactică necesară pentru instruirea conducătorilor auto. Sala este dotată cu televizor LCD conectat la calculator, standuri cu semafoare și semnalele agentului de circulație, standuri la construcția automobilului și seturi de placate pentru toate disciplinile prevăzute de „Programa de instruire a conducătorilor de autovehicule”.

Dispunem de teren special amenajat cu toate elementele necesare instruirii în conducere. Noi suntem unica școală auto care oferă un curs de teorie direcționat spre asigurarea Securității Circulației Rutiere. Cursul teoretic este citit de directorul școlii auto, d-ul Iurie Palamarciuc, absolvent al Universității Tehnice din Moldova, specialitatea „Transportul Auto”, care a participat la elaborarea „Chestionarelor de Examenare (700 de întrebări și teste)” și la elaborarea schimbărilor din Regulamentul Circulației Rutiere din anul 2009, cu o experiență ca profesor de 17 ani. În cadrul lecțiilor teoretice accentul se pune pe securitatea traficului rutier, ce acordă posibilitate viitorului conducător auto să facă față situațiilor critice din traficul rutier.